Wat is het verschil tussen organisaties en projecten in Prostream?

Binnen Prostream werk je op twee verschillende niveaus: jouw organisatie en jouw projecten.

Organisatie

Binnen een organisatie deel je bestanden en taken met mensen van jouw bedrijf. In het linkermenu zie je onder de naam van jouw bedrijf Mijn Overzicht. Hieronder vind je een overzicht van al jouw projecten en jouw taken. Hier zijn ook de projecten zichtbaar waarin je als extern lid bent toegevoegd. Daarnaast vind je in het linkermenu het kopje Documenten. Daar staan alle documenten die binnen jouw organisatie zijn gedeeld.

Als je je op organisatieniveau bevindt in Prostream, is het linkermenu donkerpaars

Scherm­afbeelding 2023-09-29 om 15.48.57

Projecten

Projecten gebruik je voor alle projecten. Bij het aanmaken van een project kun je ook een start- en einddatum invullen. Aan projecten voeg je niet alleen jouw collega's toe, maar ook derde partijen die zijn betrokken bij het project, zoals onderaannemers. Hier voeg je documenten en taken toe die belangrijk zijn voor dit specifieke project. Ook vind je hier de formulieren voor kwaliteitscontroles.

Als je je op projectniveau bevindt in Prostream, is het linkermenu lichtpaars.

Scherm­afbeelding 2023-09-29 om 15.48.46