Wat zijn Mappen binnen Prostream?

Prostream Mappen

Om documenten te kunnen uploaden in Prostream moet je een map aanmaken. Hier worden namelijk al jouw documenten in opgeslagen. Er zijn twee soorten reguliere mappen:

1. Mappen in Mijn Overzicht
Vanuit Mijn Overzicht klik je op Documenten in de menubalk links. Je ziet nu een overzicht van jouw mappen en slimme mappen. Selecteer je een map, dan zie je de documenten die zijn geupload en eventueel nog verwacht worden.

2. Mappen in Projecten
Je kunt ook bij je mappen komen via je projecten. Dit zijn dan geen 'algemene' mappen, maar mappen die specifiek behoren bij het project waaraan ze gekoppeld zijn. Ga naar Mijn Projecten - Documenten (linker menubalk). Je ziet nu de mappen van dit project en de documenten die hierin zijn toegevoegd.