Wat zijn mappen binnen Prostream?

In mappen worden al jouw documenten georganiseerd opgeslagen.

Er zijn twee soorten mappen:

1. Mappen in Mijn Overzicht
Vanuit Mijn Overzicht klik je op Documenten in de menubalk links. Je ziet nu een overzicht van de mappen en slimme mappen binnen jouw organisatie. Hierin kun je bestanden delen met de collega's van jouw bedrijf. Selecteer je een map, dan zie je de documenten die zijn geüpload en eventueel nog verwacht worden.

2. Mappen in Projecten
Andere documentmappen kun je terugvinden in jouw projecten. Dit zijn dan geen 'algemene' mappen, maar mappen die specifiek behoren bij het project waaraan ze gekoppeld zijn. Ga naar Mijn Projecten - Documenten (linker menubalk). Je ziet nu de mappen van dit project en de documenten die hierin zijn toegevoegd. Deze mappen kun je ook delen met externe partijen, zoals onderaannemers.