Hoe knip, kopieer en plak ik een document?

Document knippen, kopiëren en plakken

Er zijn meerdere mogelijkheden die je hebt d.m.v. het knippen, kopiëren en plakken van documenten:

Bestanden verplaatsen naar andere map

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de documenten staan die je wil verplaatsen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste documenten aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte documenten en klik in het Actiemenu op Knippen.

4. Selecteer in de Navigatie de map waar je de aangevinkte documenten naartoe wil verplaatsen.

5. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste map en klik in het Actiemenu op Plakken.

De aangevinkte documenten worden naar de gewenste map verplaatst.

Bestanden kopiëren naar andere map

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de documenten staan die je wil kopiëren.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste documenten aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte documenten en klik in het Actiemenu op Kopiëren.

4. Selecteer in de Navigatie de map waar je de aangevinkte documenten naartoe wil kopiëren.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste map en klik in het Actiemenu op Plakken.

De aangevinkte documenten worden naar de gewenste map gekopieerd.

6. Klik bij de Speedbuttons op Selecties opheffen.

7. Klik met de rechtermuisknop op de geplakte documenten en klik in het Actiemenu op Publiceren.

Het Documenten publiceren venster wordt geopend.
  8. Wijzig eventueel de eigenschappen van de gekopieerde documenten en klik tenslotte rechtsonder in het venster op Ok. De gekopieerde documenten worden gepubliceerd.

Document knippen en plakken als versie

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het documenten staat dat je wil knippen en plakken als versie.
  2. Vink in het Documentoverzicht het gewenste document aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het aangevinkte document en klik in het Actiemenu op Knippen.

4. Klik met de rechtermuisknop op het document waar je het geknipte bestand als nieuwe versie in wil plakken.

5. Klik in het Actiemenu op Plakken als versie.

Het geknipte document wordt als nieuwe versie bij het geselecteerde document geplakt. Dit is terug te zien in de documentversies (6).