Hoe start ik een nieuwe procedure vanuit een document(en) selectie?

Nieuwe procedure uitzetten vanuit document(en) selectie

Wanneer je in de Projectenmodule één of meerdere documenten selecteert, kan je de selectie direct als bijlage(n) toevoegen aan een nieuwe procedure.

1. Selecteer in het Documentoverzicht de document(en) die je als bijlage(n) wil toevoegen aan de nieuwe procedure.

2. Klik boven de Navigatie in de Speedbuttons onder Nieuw op Nieuwe procedure.

Het Nieuwe procedure uitzetten venster wordt geopend met de geselecteerde document(en) in de bijlage(n).
  3. Volg stap 4 t/m 20 van 7.3 Nieuwe procedure aanmaken.