Hoe maak ik een Documentlink?

Documentlink maken

Wil je een specifiek bestand in Docstream delen met andere gebruikers binnen de omgeving? Maak dan een Documentlink aan die je kan kopiëren en versturen naar de gewenste gebruikers.

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat waarvan je een documentlink wil maken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en klik in het Actiemenu op Documentlink maken.

3. De link wordt in een nieuw venster getoond.

4. Houdt de Ctrl-knop ingedrukt en druk op de C-toets om de documentlink te kopiëren. Je kan deze nu plakken in bijvoorbeeld een email.

Hoe lang is de documentlink geldig?

Als je de link zonder in te loggen kunt openen, zijn de links oneindig geldig, zolang de Docstream-omgeving live is en het bestand niet verwijderd.

Is het een link die je pas kunt openen als je bent ingelogd? Dat kun je het bestand inzien zolang jij toegang hebt tot de Docstream-omgeving.