Hoe voeg ik een metadata set toe aan een map in Prostream?

1. Selecteer in een project onder Documenten de map waaraan je een metadata set wilt toevoegen.
  2. Klik op de 3 bolletjes. Er verschijnt nu een dropdown-menu met als laatste optie Metadata set toepassen.  Kies nu de set die je wilt toepassen.

Zorg ervoor dat je eerst een nieuwe metadata set aanmaakt voordat je deze kunt toepassen of kies een reeds bestaande set. De metadata set die je toepast op de map geldt ook voor alle submappen.