Hoe voeg ik een metadata set toe aan een map in Prostream?

Metadata sets toevoegen aan mappen

Wil je een metadata set toepassen op een map, dan doe je dit als volgt:

1. Selecteer in een Project onder Documenten de betreffende map waaraan je een metadata set wilt toevoegen;

2. Klik op de 3 bolletjes. Er verschijnt nu een dropdown menu met als laatste optie Metadata set toepassen.  Kies nu de set die je wilt toepassen.

NB. Zorg ervoor dat je eerst een nieuwe metadata set aanmaakt voordat je deze kunt toepassen of kies uit reeds bestaande sets. De metadata set die je toepast op de map geldt ook voor alle submappen.