Waar vind ik documenten in Prostream?

Al je documenten overzichtelijk onder elkaar

Documenten vind je in Prostream binnen projecten, maar ook bij jouw organisatie.

1. Documenten op Organisatie-niveau

In Mijn Overzicht vind je links in de menubalk het Documenten-icoon. Wanneer je hierop klikt kom je in je mappenoverzicht. Open je een map, dan zie je hier al jouw geuploade en (eventueel) verwachte documenten uit die map.

2. Documenten op Project-niveau

Selecteer een Project en klik vervolgens op het Document-icoon in de linker menubalk. Je ziet nu de mappen met daarin de documenten behorende bij het project.

NB. Weten hoe je documenten uploadt, opent, downloadt en/of verwijdert? Lees dan de bijbehorende supportartikelen.