Waar vind ik documenten in Prostream?

Documenten vind je in Prostream binnen projecten, maar ook bij jouw Organisatie.

Scherm­afbeelding 2023-01-10 om 15.16.00

Documenten op Organisatie-niveau

In Mijn Overzicht vind je links in de menubalk het Documenten-icoon. Wanneer je hierop klikt, kom je in je mappenoverzicht. Open je een map, dan zie je hier al jouw geüploade en (eventueel) verwachte documenten uit die map.

Documenten op Project-niveau

Selecteer een Project en klik vervolgens op het Document-icoon in de linker menubalk. Je ziet nu de mappen met daarin de documenten behorende bij het project.

Scherm­afbeelding 2023-01-11 om 12.46.48

Wil je weten hoe je documenten uploadt, opent, downloadt en/of verwijdert? Lees dan de bijbehorende artikelen.