Waar kan ik een preview van documenten zien in Prostream?

Werp een snelle blik op bestanden door middel van een preview.

Wanneer je op een document klikt in een Prostream-map (in de documententabel), verschijnt er rechts in beeld een menu met de eigenschappen van dit document. Hier zie je ook een kleine afbeelding, een thumbnail, van het volledige document. Klik je op deze thumbnail, dan verschijnt er een grotere preview van het document in beeld. Wanneer je het document aangeklikt hebt in de documententabel, kan je ook direct op de spatiebalk drukken om de preview te openen.

Binnen de preview kan je;

• In- en uitzoomen
  • Snel naar andere pagina's navigeren door de navigatie onderin de preview
  • Eenvoudig naar een volgende of vorige pagina navigeren
  • De preview schermvullend ('full-screen') openen door te klikken op het icoon recht naast het vergrootglas.

Screenshot_2023-07-31_at_15_21_50

Met de preview heb je twee opties op JPG-, JPEG- en PNG-afbeeldingen weer te geven:

• Normale weergave
  • Panorama weergave

Met de panorama weergave open je 360 graden-foto's en door deze foto's heen navigeren.  Helaas kunnen wij niet automatisch detecteren of het daadwerkelijk om een 360 graden-afbeelding gaat. Daardoor wordt de knop getoond bij elke afbeelding, maar werkt dit alleen goed bij daadwerkelijke 360 graden-afbeeldingen.

Wil je het document ook bewerken? Klik dan op het potlood-icoontje.