Hoe bewerk ik een document in Prostream?

Documenten bewerken via annotaties

Wil je een document bewerken in Prostream? Geen probleem!

Selecteer het betreffende document waarin je wijzigingen wilt aanbrengen en klik om te openen. Er verschijnt nu rechts een pop-up met daarin de eigenschappen van het document. Zo kun je een document downloaden, verwijderen, kopiëren (van de link) en bewerken.

Klik op het potlood-icoontje om het document te bewerken. Het document wordt nu geopend. Je hebt nu de mogelijkheid om verschillende bewerkingen toe te passen. Zo kun je:

• Notities & opmerkingen toevoegen (via Annotate)
  • Annotaties maken (via Annotate)
  • Vormen & tekst toevoegen (via Shapes)
  • Bijlagen, afbeeldingen, handtekening en stempels toevoegen (via Insert)
  • Bijsnijden (via Edit)

Je bewerkingen worden automatisch opgeslagen en zijn zichtbaar als je het document opnieuw downloadt of opent om te bewerken.