Hoe bewerk ik een document in Prostream?

Documenten bewerken

Wil je een document bewerken in Prostream? Geen probleem! Bekijk in de video hoe je dit precies kan doen.

Selecteer het betreffende document waarin je wijzigingen wilt aanbrengen en klik er op met je rechtermuis. Zo kun je:

Een andere manier om deze opties te kunnen zien is het klikken op een document. Er verschijnt nu rechts een pop-up met daarin de eigenschappen van het document. Zo kun je een document delen, downloaden, verwijderen, kopiëren, stempelen, goedkeuren, definitief maken, afkeuren en bewerken.

Wanneer je de inhoud van een document wil bewerken dan klik je op het oogje. Hierdoor opent een nieuw venster en hierin kan je annotaties maken op het document. Je hoeft deze niet op te slaan, dit gaat automatisch.

In het tabblad Log wordt precies bijgehouden welke versies er beschikbaar zijn en door wie en wanneer deze geplaatst zijn. Ook worden andere wijzigingen aan het document hier bijgehouden.

Het kan zijn dat het document onderdeel is van een taak, dit zal je dan terugvinden on het tabblad Gekoppelde taken.

Als het bericht naar een andere partij is verzonden dan kan je dit zien onder het tabblad Berichten.