Hoe krijg ik toegang tot documenten in Prostream?

Toegang tot documenten krijgen van - en geven aan - Prostream-gebruikers

Je kunt geheel of gedeeltelijk toegang hebben tot documenten in Prostream. Die toegang wordt verleend door de administrator. Hij/zij kan bepalen of jij mappen en/of submappen mag aanmaken, inzien, bewerken of verwijderen. Ook kan hij/zij bepalen of je documenten mag aanmaken, inzien, bewerken of verwijderen.

Toegang geven gaat als volgt:

1. Ga naar Beheer (het groeps-icoon)

2. Ga naar Toegang (het schild-icoon)

3. Selecteer een gebruiker

4. Vink aan of uit wat hij/zij wel of niet mag doen. En klaar!